Dave Barnes - Little Lies



"Och när du har rest dig, vänd dig inte om.Det finns ingen väg tillbaka vartifrån du kom"

Måndag 28 Februari

Jaha då var man tillbaka till den vanliga vardagen.. Och efter skolan består den mesta delen utav plugg. Stort sätt! Har två prov denna veckan, ganska lugn vecka trotts allt.
Har stått och lagat mat för mig och min bror William nyss, blev ingen hög nivå klass på maten, men den funka:) Snäll lillasyster han har!
Ska snart sätta mig och plugga Matte och Spanska, sedan Engelska!
Sista valdagen idag, har egentligen redan vart inne och fixat klart allt. Men sista dagen som denna har jag ändrat mig i all hastighet. Ska söka gymnasium i Göteborg och Kungsbacka också! Spännande!!
Nu får jag återgå till plugget och hoppas på att veckan går superfort så att det snart blir FREDAG!

Impulsköp




Fredag 25 Februari


Hemma i Varberg igen. Ska strax ner till stan för att fika med Alexandra! xo

Lördag 19 Februari

Hade en jättemysig Fredagskväll igår, väldigt lyckad t.o.m maten också:) Satt uppe till tolv och bara pratade,sedan gick de hemåt:)

Vart ute i det soliga vädret med vovven. Ska nu fixa till mig sedan gå ner mot stan. Till Mammas jobb och sedan träna m. Lisa och prata lite skitsnack:) Åh älskar vädret nu för tiden. Om det bara hade vart några plusgrader så man kan slänga på sig vårkläderna:)


Fredag 18 Februari

Och så var det lov. Äntligen!! Astronomi provet är över och allting känns jävligt underbart!
Hannah och jag har iallafall fixat desseren och förberett allt det andra. Snart ska vi fixa maten och allt. Guuud vad livet är bra,känns de som:) Looove


Torsdagen 17 Februari


sakta viskar jag älskar dig fast jag vet detta är bara en dröm 
som aldrig hänt mer än i mina drömmar efter jag sett dig


Onsdag 16 Februari

Två dagar kvar sedan har vi en veckas långt lov. Det har vart oerhörligt efterlängtat. Hela lovet är stort sett planerat.. eller en del iallafall.Imorgon blir det massviss med plugg. På Fredag har vi sista provet innan lovet, Astronomiprovet. Efter skolan ska jag ner till frisören och tillslut avslutar vi en jobbig vecka med trerätters middag med Hannah och våra mammor, vi har stått på oss att laga maten. Mycket vågat utav oss!
Stannar helgen i Varberg, för middag på Fredagen och festligheter på Lördagen. Sedan åker jag och Hannah på Söndag till Skåne i ett par dagar, Troligtvis till Torsdagen. Ska hinna med att åka iväg till Trelleborg, där vi nog ska sova över en natt också! Möjligtvis åker vi iväg till Köpenhamn över en dag om vi får lusten:)

Alla hjärtans dag, spenderade jag med Hannah. Kunde inte blivigt så mycket bättre. Fått umgås med en nära och bra bästa vännen. Fikade och åt middag med Mamma sedan, snackade massa tjejsnack och bara myste!

Idag har jag fixat en del grejer på stan, sedan skulle jag hem för att plugga.. Men blev inte så långvarit plugg idag. Andra grejer kom i vägen som distraherade mig. Vart en fullkomligt konstig idag.. inte på något bra sätt!
Börjar 09:30 imorgon, skönt att kunna få sova ut.. Nu ska jag springa in till min brors rum.. Inte umgåts med honom på lång lång tid.. Prata lite syskonsnack osv... Bra att ha en storebror IBLAND!
God natt;*

Söndag 13 Februari

Vaknade för en timme sedan, sen har jag faktiskt möbleratom mitt rum, var en impuls grej! Vilket fall, var jättekul hos Andreas igår. Slog huvudet i golvet en gång kändes fruktansvärt mycket, som att jag hade fått hjärnskakning men för de fick man inte sluta ha skoj! Ingenaning när folket började gå hem, mins inte. Men tog en taxi till stan till campino sedan gick jag hemåt. Frös otroligt mycket, hade vårjacka på mig och inga varma kläder. Var hemma drygt tre tiden, slockna direkt!

Ska egentligen sitta och plugga nu, har inte gjort det på hela helgen.. Men är så himla skoltrött, vet inte om jag orkar.


Lördag 12 Februari

Nu har mammas tjejgäng kommit hit, Ska äta trerätters middag med dem sedan ska jag fortsätta till Andreas. Var längesen man var ute så nu idag är jag ovanligt taggad! Ha en super bra Lördagskväll.




Lördag 12 Februari

Ligger i sängen och värmer mig och kollar lite på tv. Vart och kollat läget på Powerplay, sedan bestämde vi oss (jag+fyra tjejer) att gå därifrån. Så vi hamnade hos Janice slutet på kvällen! Lite tjejsnack över det hela sedan drog vi alla hemåt. Var himla kallt ute, så fryser nu som en kyckling! men har börjat att få upp kroppsvärmen igen. Imorgon ska vi fira födelsedagsbarnet, Andreas! Hela Lördagen kommer vara fullbokad eller den är fullbokad. Ska vakna tidigt för att hinna träna på morgonen,sedan ska jag se till att få pluggat lite. Ska också träffa Nikola och sedan hinna fixa några ärenden på stan, sedan innan jag sticker iväg på kvällen ska vi ha gäster och trerätters middag.
Helbokad dag! Behöver nu en hel del sömn, för att kunna ladda batterierna för en lång dag och för att huvudvärken ska försvinna. God natt*

Onsdag

Kom hem från ett väldigt hårt träningspass nyss, sedan var skolan väldigt jobbig idag också. Många långa lektioner och heller inte någon lång lunchrast eller varken rast. Har iallafall inga läxor kvar eller prov förutom nästa vecka. Så nu njuter man verkligen bara utav livet!
Har ett Natinella imorgon också, skriftligt. Ska bli skönt att få de överstökat iallafall!
Imorgon har jag inte mycket att göra förutom träning och sedan fixa mitt CV.
Nu ska jag ta och kolla på det senaste Gossip girls avsnittet

Onsdag 9 Februari


Umgicks med Alexandra igår,snackade som vanligt massviss, lagade mat, sedan fick vi ta tag i plugget.
Nu är det snart tid för skola.. Idag är det bara ett träningspass på schemat sedan ska jag fixa mitt gymnasieval.
Jobbig dag i skolan....bye:)

Tisdag 8 Februari

Spenderade gårdagen stort sett på gymmet med Belinda, Sedan gick jag hem till Hannah runt kvällen och kollade på en jättebra film. Pojken i randig pyjamas!

Idag har vi vårt första natinella i Sv. Ska nog kunna lösa det bra! Sedan ska jag träffa Alexandra!
Nu ska jag sätta mig och äta frukost och sedan taggar vi alla 95:or natinella, he.he.he

Söndag 6 Februari 2011

Vart en jättetrevlig helg i London, Fredagen kom vi dit ganska sent och vi gick bara ut en sväng och åt. Lördagen var vi ute på shopping från kl.7 till 8 på kvällen. Vi var bland annat i Harrods, där vi möte på några kända personer! Och sedan södagen åkte vi hem rätt tidigt. Men fick köpt lite iallafall, sedan får vi se om jag lägger upp de:)
London är verkligen en jättefin stad, ett ställe jag skulle kunna flytta till när man blir äldre, troligen ska också min bror plugga där nästa termin! Så det blir fler besök dit:)

Nu ska jag sätta mig framför Solsidan och hoppas på att det är någon Wallander film klockan nio också?
Har en slapp vecka framför mig,inga prov,inlämningar förutom Natinella.
Känns jätte ovant att man inte sitter och pluggar på en Söndag, och inte kommer behöva göra de drygt hela veckan, men livet är bra fint ibland:)

Fredag 4 Februari 2011

Om tio minuter kommer skjusen då vi åker till flygplatsen.
Ha så bra i Sverige!

3 Februari 2011

Åker iväg till London imorgon så ska se till att få packat det mesta nu ikväll. Jag kom nyss hem från en lång runda med bästa A, fick goa skratt(som vanligt). Sedan har jag också haft spanska prov idag, sista provet på väldigt länge. Nästa vecka är det bara Sv,nationella. Därför är det extra skönt att nu åka iväg och inte oroa sig för något plugg alls. Slutsattsen för dagen är ju verkligen att dagen bestog av väldigt osannolika grejer, kan Alexandra också intyga!

Snabbt innehåll i v.5
Måndag: Pluggat med H
Tisdag: Pluggat med H
Onsdag: Pluggat, Slingat håret
Torsdag: Packat, Pluggat
Fredag: LONDON

1 Februari 2011, 3 dagar kvar



London

RSS 2.0