Lördag 30 April, Natt

Kom precis hem från en myskväll med goa vänner. Har vart en riktigt fin och bra dag, både vädret och äventyr med återigen goa vänner. Nu väntas en natt med lång sömn, utvilad för att dra igång Valborg tidigt. Först tjejmiddag hos Alice sen på fest:) Ser jag fram emot.. God natt;*

Tisdag 26 April

Skolan har börjat igen och det känns väl helt okej! Inte många veckor kvar nu till Sommarlovet.

Dagen har vart väldigt mysig, gick ner till stan direkt efter skolan med A. Gick sedan hem för att äta och vi gick ut och sprang efter att tagit var sin powernap. Nu har jag suttit med min svenska inlämningen som ska vara inne på Torsdag. Och nu ska jag lägga mig i min gosiga säng brevid min vovve och kolla på senaste avsnittet av Big Brother:)


Lördag 23 April, Påskafton

Underbart väder, sol och 18 grader ska vi få idag♥

Påskafton ska firas med goa tjejer, dem bästa:)


Gooo låt

Torsdag 21 April

Plugga
Duscha
• Möta upp Elin och Ida

Himla skönt med lov, man har knappt något planerat. Man tar allting som det kommer och det gillar jag fruktansvärt mycket.

Igår vaknade jag upp kl 10 gick sedan ut och sprang med Alexandra. Hon var här en stund efter hon hade duschat sen gick hon och mötte upp en kompis, jag gjorde detsamma.
Runt 7 tiden gick jag och Hannah och handlade, sedan lagade vi mat och bara umgicks. Väldigt trevlig dag:)


Paperweight-Joshua Radin


Låten är ifrån en av mina favorit filmer, Dear John! mmmh, älskar låten också.

Tisdag 19 April

Kom precis hem till Varberg och till ett nytt omgjort rum. Min mamma bjuder alltid på överaskningar, där låg också Rihanna-biljetterna. Ska åka dit med Hannah och våra två mammor:)

Har nu hunnit packa ur väskorna och ska ta en snabb dusch och sedan lägga mig framför en go film och hoppas på bra väder till imorgon, var ju trottsallt 24 grader i Malmö idag:)

Innan värmen stigde till ännu en grad!

Torsdag 14 April

Sitter med biologi böckerna eftersom vi har sista provet imorgon innan lovet börjar, så himla skönt!!
Ska nog börja packa istället, lite roligare ialllafall. Åker iväg och kommer hem på Måndag eller Tisdag i nästa vecka. Vart ska jag? Till Malmö. Ganska ovanligt, mja.


Fredag 8 April

08:30 Engelska nationella i drygt tre timmar sen kl ett ska vi åka till Göteborg för att senare kolla på Göteborgs Operan..:)

Man down-Rihanna


Söndags kvällen

Min Favoritfilm går på tv4 kl 21 ikväll. Har sett den minst hundra gånger men den är fortf. lika bra. Ska gosa ner mig i sängen framför denna film nu:)


Lördag 3 April

Go kväll med mina tjejer. Mycket trevlig kväll:)

"Charlie st. cloud"


Fredagsmys famför denna goding


Fredag 1 April

Tjatat om att jag vill ha helg hela veckan.. Typiskt mig nu när helgen är här så är jag absolut inte taggad till någonting. Vart sjuk och hade feber igår, men ska till skolan idag nu när jag mår mycket bättre.
Efter skolan ska jag hem till Alexandra för att plugga, Japp plugga på en Fredag. True!
Imorgon ska vi hem till Ida på förfest, sen lutar det åt en lokalfest i Himle. Ska nog se till att det blir kul:)


RSS 2.0