Söndag 27 Mars

Igår var det en bra kväll. Gick först till Hannah och gjorde iordning oss sedan till Filip Andersson. Runt tio åkte vi till någon fest i himle. Stannade kvar där med Janice till kl 4 sen tog vi Taxi hem. Jätte trevlig kväll:)

Idag ska jag bara vara hemma och plugga, möjligtvis kolla på Match lite senare. Vädret är fint idag igen

Hos Filip

Lördag 26 Mars


Jag just nu, Ny vaken.. Har precis pratat med min favvo och planerat kvällen. Lutar åt Lokalfest i Veddige. Innan det ska jag behöva plugga flera antal sidor i matteboken. Så himla tråkigt när det är fint väder ute. Nu är vi bara tjejer hemma, min bror har åkt iväg nu. Så det ska bli extra kul, Hannah som är varje dag bor så gott som här med, så nu är vi bara tre tjejer här hemma. Ska bli kul, väldigt kul!!:)

Perfect hair color


Vad passar man bäst i, som Blond eller som Brunett? Men jag ska aldrig mer färga om det till mörkt.

Nattbloggar:

Jag skrev nyss ett väldigt långt inlägg som på något sett bara försvann.. Irriterande.
Men har precis kommit in från att vart ute och pratat med Filip och Adam. Resten utav dagen har jag spenderat med familjen för att min bror fyller 20år. Kan knappt tro att det är sant.Han fyller egentligen imorgon,eller det blir ju idag. Men han åker tidigt på morgonen på lördagen(idag) till Malmö med sina vänner där dem ska spendera hans 20års dag. Nu ska jag titta på Big brother avsnittet som jag missade idag, God natt:)
Pömsig...:)

Torsdag 24 Mars


Niornas dans

Onsdag 23 Mars

Har precis kommit in från en runda med vovven. Har Pluggat resten av dagen, Engelska. Har prov på Fredag i Engelska, grammatik. Har också lagat mat till mig och familjen, eller var inte så mycket att laga, det blev kycklingsallad.
Idag har vi övat till 9:ornas dans hela förmiddagen som är imorgon, så det har vart ganska slapp dag i skolan, hade bara två korta lektioner. Nu sitter jag och funderar på ifall jag ska ta en dusch eller fortsätta plugga med matten. Ikväll blir det Big Brother och en mysig film och imorgon har vi sovmorgon till 09:20:*

Söndag 20 Mars


Onsdag 16 mars


Måndag 14 Mars

Detta är verkligen inte min dag.. Vilket fall, helgen har jag spenderat hela hemma nästan. Har mått dåligt så velat ligga hemma och umgåts med familjen. Så imorgon börjar skolan vilket är väldigt tråkigt.. Men ska få träffa mina tjejer så det ser jag fram emot. Inte setts på hela helgen eller varken pratat vilket vi vanligtvis brukar, ses minst en gång per dag.
Nu ikväll skulle jag behöva plugga, vi har Nationella i Fysik på Onsdag, men jag har ingen energi till att slå upp några böcker. Ska lägga mig i sängen och kolla på någon riktigt bra film. De tycker jag att jag förtjänar.hehe:)


Söndag 13 Mars

Vart på massage stortsätt hela dagen, det var jätte skönt. Har vart en väldigt lugn och seg dag idag. Väldigt skönt med studiedag imorgon. Fast att det bara är en dag, är det mycket!
Ska snart ut på en promenad, tänka ut saker och ting och rensa huvudet. Sedan blir det solsidan och Söndags filmen, Bröllopsfotografen!

La la la these little lies



Lördag 12 Mars

Hämnden- en fruktansvärt bra film. Det var svårt att hindra tårarna att rinna i många utav scenerna. Det är en Drama film och Mikael Persbrandt har en utav rollerna, vilket enligt mig gör filmen ännu bättre! Tycker absolut att den är värd att se! Dock är den väldigt jobbig i vissa scener,hemsk med andra ord.

Onsdag 9 Mars

Vaknade upp brevid Hannah imorse, gav henne frukost på sängen!Grattis♥. Sedan har skolan vart lagom seg och efter skolan var jag hemma nån timme, sedan far jag till Hannah på vuxenkalas. Nu sitter jag här hemma och ska strax se till att plugga efter att jag tagit en lång dusch. Känner mig väldigt seg,tror att det är påväg till något dåligt, som att bli sjuk.. Cya friends


Tisdag 8 Mars

Suttit och kollat på det senaste Big Brother avsnittet! Just nu njuter jag av det fina vädret och pratar lite med några vänner genom Facebook. Ska strax se till att få bäddat min säng(byta sängkläder), kolla genom Spanska läxan. Har knappt några läxor denna veckan! WOHO. Hade matteprov idag som gick ganska dåligt. Men iallafall...
Hannah ska sova över här inatt och imorgon fyller hon år,hela 16 ÅR, vilket hon då säkert förväntar sig att jag ska ge henne frukost på sängen:)
Och senare ikväll ska vi ut på en springrunda i det fina vädret!
Mysig dag

New hair color and haircut



4 Mars Fredag



Love Helg.

Been there. Done that.

* En dag kvar tills helg
Underbart, veckan har gått fort och har vart väldigt slapp. Hoppas nästa vecka blir detsamma! Nu gillar man verkligen livet, våran börjar successivt komma, inte mycket i skolan och mitt humör är på topp varje dag. Hoppas att solen skulle komma fram lite oftare bara. Men man ska inte klaga:)
Nu ska jag titta på tv och inte missa Big Brother ikväll! Möjligtvis titta på Engelska glosorna som vi har till imorgon vilket jag inte har orkat göra! Love


RSS 2.0