Sex dagar kvar. Längtar ihjäl mig



Motherlover


Saturday


BE YOUR BEST

Grym helg
Fredag: Veronica Maggio med ett roligt gäng.
Lördag: 18-års fest för Simon, sedan Norra Näs till Max och Marcus fest.
Båda dagarna var super roliga!!

Fredag, Liseberg

DO NOT TURN AROUND

Idag har jag vart flexibel, har hunnit med att plugga med Kajsa. Sedan har jag vart ute och sprungit med Hannah. Har också hunnit fixa massa mindre intressanta grejer och det känns väldigt skönt.
Nu är vi inne i sista hela vecka i skolan, sen så... Sen så är det knappt något kvar, en del plugg har vi kvar men inte många skoldagar. Härligt!!
29 goa dagar kvar till det ännu härliga händer! Jäklar vad kul det ska bli:)



You are trying to get my attention, it works but there is no long-term. I might think of you, but I think nothing good about you. Your second chance disappeared, and for you there is no third.


Don't get too excited cause that's all you'll get from me

Fredag idag fast det känns ju verkligen inte alls som det. Ligger hemma idag igen.. Och jag har nog aldrig vart såhär uttråkad, min bror har dock umgåts med mig en del, han har vart och köpt en sallad till mig och är väldigt gullig av sig, vilket jag kanske tycker händer lite för sällan:)
Pappa kommer hit idag, ska stortsätt umgås med han hela helgen och bli frisk. Ska få se till att plugga på Sv inlämningen och Samhällskunskapen.
Ursch, känner på mig att detta inte blir någon rolig helg:(  Vill bli frisk, saknar mina flickor i skolan 


Torsdag 12 Maj

Ligger sjuk här hemma och jag är så himla uttråkad. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon. Har legat hemma hela dagen och sett film efter film. Får återgå till sängen igen och de nya filmerna jag tog fram!

Hollywood Hills


Måndag 9 Maj

Hade sista lektionen vid kåsa idag, idrott. Det var så himla varmt idag, drygt 20 grader tror jag. Så jag och Ida tog vårt första dopp i havet. Efter det har jag pluggat och solat stortsätt hela dagen. Nu ska jag springa till min brors rum och kolla på film. Jätte mysigt:)

Söndag 8 Maj

Go kväll igår. Började med att ett roligt tjejgäng kom hem till mig, var här en stund senare gick vi till någon äng där vi mötte upp flera andra. Kvällen tillbringades hos Filip storsätt som hade fest. Var inte lika kul i början men det slutade på bäst sätt:)


Ut och springa..

Ut och springa ganska tidigt på en lördag.. Ska bli fint väder idag så ska se till att sola resten av dagen. Har egentligen en del att göra men låter de vänta tills solen har gått ner, man ska passa på nu:)

Fredag 6 Maj

Helg!! Alltid lika skönt. Ska strax ut med vovven sedan hoppa in i duschen och fixa iordning mig. Ska iväg och äta hos ett par vänner med Familjen, väldigt trevligt. Ha en fantastisk Fredag och njut:)

If you can't make it, fake it!!..

Torsdag 5 Maj

Slutade 12:40 idag efter att haft ett väldigt svårt nationella prov i Matte. Sedan har jag vart ute och sprungit med Alexandra, känns väldigt skönt efteråt och nu kom jag precis ut från duschen. Ska iväg till Filip senare med några fler för att se den nya Scary movie 4. Hannah och jag har längtat efter den jätte mycket, så ser fram emot filmen och hoppas den är bra nu:) PussV

Måndag 2 Maj


Ny månad, Maj. Tar mig igenom skoldagen med min hals som inte är som den ska idag. Ska vara glad för att jag kan prata idag iallafall:)
Igår fick jag min mobil sprucken, hela glaset gick sönder så idag ska jag ner till stan för att lämna in den på lagning. Sen återstår det plugg, alla dessa läxor.Fy

RSS 2.0