Bad day

Ännu en natt har gått och har inte fått någon sömn alls. Antar att jag har tänkt för mycket på allting. Är fruktansvärt trött och hoppas jag tar mig igenom denna dag snabbast möjligast.

I början av kvällen, som gladast

Saturday!


Ska packa väskan strax, åker ju till Malmö imorgon bitti och innan det förbi Lund för att hälsa på William♥
Måndag: RIHANNA!
Är hemma i Varberg på Onsdag.
Men nu ska jag BLI frisk och hoppas hoppas hoppas att jag mår bra till ikväll!!
Isåfall är det tjejmiddag hos Estelle och alla godingar lär vara på plats:)


Fredag och lov

Äntligen är det lov.. Dock känns det inte fruktansvärt kul att vara sjuk i början av lovet.. Ajajaj
Har iallafall fått fin besök av Alexandra idag både på lunchen och efter skolan. En snabbis till stan hann vi också med.
Nu sitter jag hos Adams kusin och passar honom. En väldigt gullig liten Harry är han allt!
värken kommer nu mer och mer.. Känns så in i helv*ete dåligt. Hoppas verkligen jag blir frisk till imorgon, annars får jag ligga hemma en dag till-.-
Nu ska jag umgås med älsklingen och söta Harry:)

Söndag¨

Lugn helg. Men så jäädrans trött ändå. Bör plugga Företags Ekonomi idag.. Undra hur det kommer att gå.
Nu väntas en go frukost och sen ska jag krypa ner under täcket och kolla på en riktigt bra film

Tisdag

Sitter och försöker begripa mig på biologiprovet som vi ska ha imorgon.. Skjuter upp det hela tiden och får ingenting gjort(eftersom det är så intressant ämne!!). Efter imorgon blir jag världens lyckligaste.. vill bara få Naturkunskapsprovet gjort.
Nästa vecka har vi ett prov till och sedan har vi det efterlängtade lovet. Och efter det ännu mer prov. Nej nu ska jag inte vara någon slags glädje dödare. Ju mer man har att göra ju fortare går tiden. Som sagt!
Ligger i sängen just nu och försöker få ihop planerna inför min vecka.
Imorgon ska jag äntligen få lite tid till att göra lite saker som jag vill göra, (alltså inte plugga!!) Ska fika med Hannah och Kajsa förmodligen. Var nu ett fruktansvärt bra tag sedan vi träffades, så det ska bli väldigt trevligt:)
Torsdag: SLINGA HÅRET!



Onsdag, 12 Oktober

Seg dag med segt plugg.. Torsdag imorgon, IGEN! Känns som att det var idag det var måndag och man satt på första lektionen och sa att man hade hela långa skolveckan framför sig. Tiden springer verkligen iväg. Nu är väl helgen snart här också. Men nej, Jag klagar inte! Tiden får gå så fort som möjligast för mig, desto snabbare är Sommaren här igen:)
Nu ska jag sätta på filmen jag påbörjade igår kväll! Good night and Sweet dreams xo

Fredag!!

Oj, Det var ett väldigt bra tag sedan sen jag skrev ett inlägg. Jag minns knappt hur man gör längre..Haha
Ska strax iväg till Skolan, för att ha Matteprov som jag inte alls är förberädd till! Jaja, tar la det men en nypa salt om man säger så:)
Iallafall, Fredag idag. Så jä*la skönt. Både pappa och min bror kommer till Varberg denna helgen. Vilket är jättekul, inte sett dem på flera veckor nu. Nej nu tror jag måste börja kila, ska vara i skolan om 20!! HURRY UP!

RSS 2.0