Upp och jobba ig..

Upp och jobba igen.. Så himla kul!! Låg däremot på stranden igår, jobbade på brännan lite.. Blivigt lite röd nu, och fått tusen myggbett sen igår kväll så de blir väl lite jobbig arbetsdag idag.. Nej då, Jobbar återigen med tjejerna idag. Kul kul kul:) Vet faktiskt inte varför jag sitter uppe nu, börjar kl 11.. Men någon knackade på dörren imorse vid halv nio... Så de kändes ju skönt att bli väckt så tidigt och inte heller kan jag somna om!!
Jaja, Ska väl sätta mig och äta frukost nu. Ha en solig dag!

Onsdag 29 juni

Yeee, en ledig dag idag. Vädret är ju underbart så ska dra mig till stranden vilken sekund som helst. Äntligen känns de som sommar!!

Måndag 28 Juni

Helt slut i benen... Har jobbat från 10-17 idag med tjejerna, sedan tog jag några varv i slingan. Så nu har jag inga krafter kvar alls. Ska lägga mig framför tvn nu med jordgubbar och glass, mysa hela kvällen. Imorgon är det jobb igen, 11-21 vilket är väldigt tråkigt när det ska bli så fint väder! Hade behövt jobba lite på brännan, men får la försöka sola lite på Onsdag om vädret tillåter.
Har haft en jättebra helg, Midsommar firande och allt med vänner. Gillar er skarpt!
YEPP, dålig uppdatering. Men ska försöka uppdatera så fort jag har tid igen.
Fina tjejer på Midsommar:)

OFF 2 MALMÖ


Best thing I never had


Söndag 12 Juni

Har vart med Hanna hela kvällen.. Har fått ett par goa skratt idag som fick Hannah bli lite trött så nu ligger hon och sover brevid mig i sängen, lite synd. Jag som ville gjort något galet nu på kvällskvisten. Har väl en känsla att jag strax somnar brevid Hannah.. Men hoppas inerligt att den känslan har helt fel.

Lite snygga sådär innan hannah blundade till... God natt säger vi två tillsammans, eller mest jag......

Must have..


Zara, 799kr

Fixat allt till skolavslutningen, en långklänning till dagen och en annan klänning till kvällen. Men skor, de har jag inte hittat. Gillar dessa väldigt mycket, men fanns inga i min storlek i Göteborg när jag var där.
Bad pappa kolla i Malmö efter rätt storlek, hoppas hoppas de finns!


Fredag 10 Juni

9:ornas middag var igår..


Idag har jag absolut inga planer, möjligtvis ska jag ut och ta en springrunda. Sedan har jag ingen koll, grillning till kvällen hade vart mysigt:) Får väl prata med tjejerna och se vad de är sugna på!.. Ha en bra dag:)


Dancing tonight


Onsdag 8 Juni

Dålig uppdatering...Jag vet.
Fredags: Kom hem från att jag var i Malmö i några dagar med ett par vänner. Jätte trevligt!!
Lördag: Göteborg med Alexandra(som fyllde år) och sedan Håkan hellström. Var en perfekt dag! Hoppas du blev nöjd med dagen. Senare på kvällen mötte vi upp några kompisar och kvällen slutade lika bra som den började.
Söndag: Sola vid stranden stortsätt hela dagen, på kvällen var det grillmys med roligt gäng.
Måndag: Ledig från skolan, låg därmed också på stranden, men en kortare stund med Hanna.
Vart super härligt väder!
Tisdag(igår) : Var jag nere på stan med mina favorittjejer. Gick runt på stan och umgicks en kort stund. Vart ett tag sedan de gjordes.
Onsdag: Idag.. Vart på stan med alexandra och fick med mig två klänningar,två par skor, och lite mer smått.
Nu är nästan det mesta fixat till Onsdag i nästa vecka(skolavslutning) vilket är väldigt härligt.
Sista skoldagen i Påskbergsskolan var idag, Sista provet var igår. Ledig nu resten av dagarna sen sommarlov.
Minns när det var 33 veckor kvar till skolavslutningen, och jag hade redan då längtan till skolavslutningen. Och nu är det bara dagar vi räknar, 7 dagar...

RSS 2.0