27 November

After Ski tema igår. Sammanfattar man kvällen var den mycket trevlig. Dock var jag halvt sjuk och inflammationen i armen hade inte blivit bättre utom sämre. Det gjorde de hela lite tråkigare.
Idag ska jag ner till stan med både mamma och förhoppningsvis Adam. Kolla på lite olika grejer och se till att fixa lite ärenden. Idag är det ju FÖRSTA ADVENT! Inte långt kvar nu

Lördag 19 November

Lugn Fredag, var hemma och gosade ner mig i min nya säng och somnade gott brevid älsklingen som kom förbi på natten.
Idag har vi hunnit med en runda på stan och lunchat med några fler, ikväll tror jag det blir hemmakväll.
Imorgon ska vi förmodligen boka biljetter till AVICIII!! Längtar så mycket till våren och sommaren nu. I sommar har vi pratat om att åka till Rhodos också, vi tjejer! Hur kul låter inte det?=D
Nu ska jag bege mig hem till mamma:) ha en bra Lördagskväll

15 November

Ser framemot denna veckan. Eftersom vi inte har något prov och heller inte mycket andra grejer i skolan så är livet just nu förbaskat skönt. Sitter framför tvn och inväntar - Den som dräper efter att ha varit hos Kajsa en snabbis. Fått tränat idag med och sedan har jag inte gjort mycket mer. Har lite långtråkigt faktiskt, ovanlig känsla men väldigt skön.
Onsdag: Twilight premiär!! Längtar ihjäl mig:D


Inväntar besök från några godingar.


den 10:onde November

Älskar Torsdagar, Då har man hela helgen framför sig.. och sedan går helgen för fort..
Snart har ännu en vecka strax flygit iväg. Bara Fredagen imorgon som ska avklaras. Matteprov och Svenska prov står på schemat. Sedan ska jag ner till stan och fika med Nikola. Längesen jag träffade honom. Så vi ska nog se till att byta några hemligheter och skvaller med varandra. Brukar bli så. Himla glad att ha honom i närheten speciellt nu när min bror har flyttat här ifrån. Man känner sig inte lika trygg i lilla Varberg längre, på något sätt när man inte har William i närheten... Man vet ju att han kommer på direkten bara man ringde honom då han kom på BUMS..
Iallafall nu håller jag på att somna, har sovit så lite dessa senaste dagar så ska faktiskt gå och lägga mig redan nu!! :)  God natt

Breakeven

Först ett läkarbesök och sedan ska jag ut och äta med Mamma + titta på tapeter till mitt rum(som jag redan nämnt)
Måste kila(!!)

Fredag 4 November(!!!)

Första gången på detta lovet jag vaknar upp i min egna säng. Känns inte som att man har varit hemma någonting. Fredag, Vad ska man göra? Ska nog släpa mig ner till friskvågen med Kajsa snart eller senare. Inte varit där på.. hur länge som helst.
Sen ska jag hämta cyklen och vad mer?... Sova. haha. Är trött konstant nu för tiden!
Nej idag ska jag se till att inte sova bort dagen.  Ska kolla på tapeter till mitt rum och fixa iordning det så fort som möjligt innan min nya säng kommer som just nu är i Malmö hos min Pappa. Köpte en ny i Måndags, 160 cm.
Nej nu får jag göra någon nytta, Hejhej. Ha en härlig Fredag!!
Just nu: Nyvaken

RSS 2.0