Turn up the music


we're never gonna be as young as we are tonight


28 Juli

Har haft en super bra dag med mina favorit vänner. Ni är för bra! Allt lika mycket skratt med er. Vart i stan stortsätt hela dagen, ätit,fikat lite överallt och njutit av Sommaren.
Imorgon ska jag få träffa min favorit, som jag längtat efter honom:) Helg imorgon också!! Sååå härligt, ska nog se till att utnyttja det till max. Åker ju iväg nästa helg till Kroatien,Serbien,Milano,Venedig Och aa:)


Run Run Run..

 

Everyhing will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.



Miss the old days


I love you no matter what

W&W



Torsdag


Vart en lite knasig dag, fick reda på att min bror kom in på högskolan i Lund, så han flyttar ner till hösten. Kul för honom, lite jobbigt för systern.. Men ska vara glad för hans skull:)
Träffat Adam nu en stund på kvällen, han gick för en stund sen för att kolla på bio.. Roliga alla e som springer och kollar på Harry potter nu hela tiden!!
Imorgon, w&w som ska spenderas med dom bästa tjejerna! Ska vara hos Alice imorgon vid halv sex tiden, sen kanske vi springer förbi Sociten där Håkan ska sjunga!! Sen är allt upp till vad vi känner för. Möjligtvis ska en vän till oss ha fest, lite oklart än så länge. Men ja allting löser sig när vi är alla tillsammans:) Gillar lägeeet nu ganska så mycket.
Nu ska jag krypa ner i sängen framför en go härlig film.

14 Juli


"När jag inte tänker på dig, då sover jag, och när jag sover, då drömmer jag om dig"


Onsdag 13 Juli


Sov utomhus på Alexandras uteterass igår kväll med Marcus också. Låg och lyssnade på musik och kollade på Oth hela natten, tills vi somna. Var jätte mysigt. Har nu också vart ute och sprungit. ÅH vilka härliga inlägg jag gör, jätte roliga är dom!!

11 Juli

Sista jobbdagen, 11-21. Sedan är jag ledig i nästan 10 dagar. Härligt, känner dock på mig att dagen idag kommer gå väldigt segt. Är inte frisk till 100 heller.. Men jaapp, iväg till jobbet i detta soliga väder.

LOVE

Do what makes you happy, be with who makes you smile.
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
2 JULI♥


9 Juli




LET'S DO IT


And now....work


Up next:

Road trip with A!!

RSS 2.0