Lördag 29 Januari

Ett träningspass sedan blir det utgång ikväll!
Ha en bra Lördag!


Onsdag 26 Januari

Har inte gjort särskilt mycket idag förutom tränat. Sedan har jag bara tagit det lungt framför O.C. Känner att man börjar bli förkyld igen. Men för att bli på lite bättre humör väntar jag till att Mamma kommer hem så ska vi diskutera lite resor och sånt inför nästa helg. Ska nämligen till Milano eller London förhoppningsvis! Jaja, får se hur det blir med det.
Har också planer på att gå ner till stan och slinga håret imorgon? Japp.. Fortfarande lika velig. Nu ska jag slänga mig i soffan vilket jag inte hunnit göra på minst två veckor eftersom skolan tar upp all tid.

3 Januari

Ska man gå och bli blond eller stanna som brunett? Ska jag bli blond nu eller stanna som brunett ett tag till? Ge mig några åsikter tack! Vill ha förändring, känner att det behövs!


Gillar dessa hårfärgerna super mycket!

Måndag 3 Januari

en människa kan vara ensam trots mångas kärlek,om hon inte för någon är den största



2 Januari 2011

Fortfarande helt slut sen i Fredags.. Var med hannah igår och bara myste framför tv'n,dock somna hon(haha). Idag blir det nog en lugn dag, ska träffa Alexandra senare ikväll och möjligtvis Elin en stund. Men nu på dagen ska jag bara ta det lungt,har verkligen inte någon ork till något annat! Har inte direkt fått en bra start på detta året, hoppas de vänder snart! Har bara vart jätte trött,deprimerad och haft beslutångest inom jobbiga grejer.. Så hoppas de vänder snart och att jag blir lite glad.. :) 

Let the rain wash away all the pain of yesterday
I hope my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes

Coming home-Diddy, dirty money

1 Januari 2011

Känns jätte konstigt att skriva "2011" men också jävligt kul! Hade en underbar kväll igår och fan vad vi alla gav den! Sög dock nere i stan så drog snabbt hem och pratade med Filip i två timmar och åt Tacos! haha. Meeen vad kul jag hade igår, jaja! Nytt år nu,känns skit bra. Nya möjligheter och nya äventyr,right?
Precis tagit en dusch,ska fixa iordning mig lite sen ska jag till pappa för att sedan äta där med hela familjen osv. Vad händer ikväll?haha

Tog knappt några bilder! Bad girl, i know!

RSS 2.0